Om mig

Om mig:


Jeg hedder Ann Louise Vestergaard Genckel og er indehaver af OceanBoost, som tilbyder træningsforløb primært henvendt til kvinder og flere af forløbene på Sydstranden i Vedbæk, med øresund som smuk kulisse. Deraf navnet. Jeg er uddannet jordemoder, personlig træner, yoga instruktør og kostvejleder. OceanBoost hed oprindelig Barselbooster, da jeg i første omgang henvendte mig til gravide og barslende qua min uddannelse, men da jeg med årene har flere kunder der ikke er gravide eller på barsel end omvendt, har jeg skiftet navn.


Jeg er uddannet jordemoder i 2003 og har været fastansat i forskellige stillinger på henholdsvis Rigshospitalet, samt Nordsjællands Hospital, Hillerød. Som jordemoder er jeg ekspert indenfor familiedannelse, graviditet, fødsel og barsel. 

 

Træning og bevægelse har altid været min store hobby og i 2018 fik jeg lyst til at kombinere min faglige uddannelse med dette. Jeg uddannede mig til Personlig træner og Kostvejleder, samt Pulsing Barre instruktør. Senest i 2022 har jeg gennemført en yoga uddannelse.


Selvom fokus gennem årene har flyttet sig tilbyder jeg fortsat gravid og efterfødselstræning. Jeg har desuden en meget populær Boost camp hvert forår på Vedbæk strand, samt et lukket kvindehold der træner flere gange om ugen året rundt på Sydstranden i Vedbæk. 

 

Privat er jeg gift og har sammen med min mand 3 børn. To drenge som jeg selv har født i 2010 og 2015, samt en bonus datter fra 2009. Vi bor i Skodsborg.

 

Jeg glæder mig til at møde dig og dele min ekspertise som jordemoder, instruktør, personlig træner og kostvejleder. Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information eller hvis du skulle have individuelle forespørgsler. Hvis jeg ikke tager telefonen når du ringer underviser jeg formodentlig. Skriv en sms eller send en mail så vender jeg tilbage snarest muligt. 


Bedste hilsner,


Ann Louise Vestergaard Genckel