Om mig

Min vision med Barsel Booster:


Via samtale, træning og kostvejledning vil jeg stræbe efter at styrke gravide og nybagte mødre kropsligt og mentalt. Det er min erfaring, at dette resulterer i en bedre fødselsoplevelse, samt tættere tilknytning mellem mor og barn.


- Derfor er Barsel Booster mere end bare træning!


Om mig:


Jeg hedder Ann Louise Vestergaard Genckel. Jeg blev uddannet jordemoder i 2003 og har siden arbejdet som jordemoder primært på Rigshospitalet, samt haft en kortere ansættelse på Nordsjællands Hospital, Hillerød. Jeg er for nuværende tilknyttet Nordsjællands Hospital, Hillerød, som timelønnet jordemoder og elsker fortsat fødslerne. Som jordemoder er jeg ekspert indenfor familiedannelse, graviditet, fødsel og barsel.

 

Som klinisk jordemoder har jeg altid været af den overbevisning, at det er en fordel, at man både er kropsligt og mentalt velforberedt til en fødsel. Ingen af delene kan - efter min mening - stå alene, da det handler om at få krop og sind til at samarbejde under vearbejdet. Når man er velforberedt giver det tryghed og ejerskab. 

 

Under min sidste barsel var jeg så heldig at komme i mødregruppe med Frida Hallqvist, udvikler af Pulsing Barre konceptet, samt en masse andre skønne kvinder. Samhørigheden i vores mødregruppe voksede sig hurtig stor, for udover at vi mødtes hver uge; drak kaffe og snakkede om stort og småt i forhold til vores babyers trivsel, trænede vi hver gang sammen på stuegulvet - hvilket gav os vild god energi. Frida var primus motor på at vi fik trænet og jeg bidrog med min jordemoderfaglighed ved behov. Det var for mig opskriften på den gode barsel og jeg besluttede mig for at kombinere mine mange års erfaring som jordemoder med min passion for træning og generel sundhed. Idéen om Barsel Booster var født. 

 

Jeg har efterfølgende uddannet mig til Fitness instruktør, Personlig træner og Kostvejleder, samt blevet uddannet Pulsing Barre instruktør hos Frida Hallqvist. Pulsing Barre kombinerer pilates, yoga, ballet og styrketræning, hvilket er en skånsom og effektiv træning for kvindekroppen generelt, men i særdeleshed også under en graviditet og efter en fødsel. Ved siden af Barsel Booster er jeg en del af Frida's undervisningsteam i Wellcome i Hellerup.


Af andre kurser kan nævnes Rebozo massage og åndedrætskursus ved den Intelligente Krop.

 

Tilmelder du dig et Barsel Boost forløb kombinerer jeg min jordemoderfaglige viden med træning og kostvejledning. Hvis du booker tid til en almindelig jordemoderydelse kan samtalen kombineres med træning og kostvejledning efter ønske. 

 

Privat er jeg gift og har sammen med min mand 3 børn. To drenge som jeg selv har født på henholdsvis 6 og 11 år, samt en bonus datter på 13 år. Vi bor i Skodsborg.

 

Jeg glæder mig til at møde dig og dele min ekspertise som jordemoder, instruktør, personlig træner og kostvejleder. Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information eller hvis du skulle have individuelle forespørgsler. Hvis jeg ikke tager telefonen når du ringer underviser jeg formodentlig eller er i vagt på fødegangen. Sørg for at ligge en besked eller skriv en sms eller mail. 


Bedste hilsner,


Din lokale og aktive jordemoder
Ann Louise Vestergaard Genckel