BOOST Forløb


Jeg tilbyder i løbet af et kalender år syv ydelser, læs mere nedenfor.


  1. Individuelt BOOST
  2. Gravid BOOST 
  3. Mødregruppe BOOST
  4. Barnevogns BOOST 
  5. BOOST Camp (4/5 til 22/6 2024)
  6. BOOST Træning (after work)1. Individuelt BOOST


Jeg tilbyder individuelle Boost forløb (personlig træning) både for kvinder under graviditet, efter fødsel, samt kvinder der generel savner at komme i bedre form. Under graviditet har vi fokus på at gøre din krop stærk og klar til fødsel, samt forberede dig mentalt. Efter fødsel kan formålet være at komme tilbage i form, få mere overskud til dig og din baby samt vægttab. Din baby kan selvfølgelig være med til træningen. 

 

Der vil overordnet være fokus på at dosere træningen, der hvor du er, og hvor det ikke kommer til at gå ud over evt, amning. Hvor vidt vi træner barre, TRX eller vægte afhænger af dit udgangspunkt og vil variere i takt med, at du bliver stærkere - og med hensyntagen til evt. fødselssskader/gener. Der vil også være fokus på at arbejde med vejrtrækningsteknikker og afspænding.

 

I hele træningsperioden vil jeg fungere som din 'livline' og motivere og vejlede dig i forhold til træning, kost og jordemoderfaglig rådgivning både under og imellem træningerne.

 

Træningen foregår hjemme hos dig eller på Sydstranden i Vedbæk. Jeg sørger for alt udstyr. Jeg kører ud i en afstand på 15 km fra Vedbæk. 

 

Ved køb af 10 gange træning tilbyder jeg desuden før og efter billeder samt løbende vejning/måling ved ønske herom. 'Klip' kan bruges både før og efter fødsel.

 

Pris:

900 kr for 60 min, inkl transport

Klippekort: 5 gange 60 min, pris 4000 kr.

Klippekort: 10 gange 60 min, pris 7000 kr.


Er du gravid kan du kombinere den individuelle træning med en jordemoderkonsultation - så bliver du både fysisk og psykisk velforberedt til fødsel.

 

Ring til en uforpligtende snak og yderligere information på mobil: 27 20 36 85 eller kontakt mig her.2. Gravid BOOST - udendørs på Sydstranden i Vedbæk. 


Muligt at opstarte efter nakkefoldsscanning.


Medbring træningsmåtte og drikkedunk, samt tøj du kan bevæge dig i. Jeg medbringer udstyr.


Under GravidBoost forløbet har vi fokus på at træne kroppen som er belastet af en graviditet og klargøre krop og sind til den forestående fødsel. Vi træner hele kroppen, men fokuserer på ryg, bækkenbund, baldemuskulatur og ben. Træningen tager udgangspunkt i Pulsing Barre træningsformen, som kombinerer pilates, yoga, ballet og styrketræning. Denne træningsform er særdeles velegnet i graviditeten, da den er skånsom, men effektiv. Vi kommer ligeledes til at arbejde med vejrtrækningsteknikker og afspænding, som forberedelse frem mod den forestående fødsel. Da jeg er jordemoder af uddannelse kan jeg slet ikke lade være med at give mundtlig fødselsforberedende info undervejs i timen. Det er vigtigt at være både kropsligt og mentalt velforberedt til en fødsel. Ingen af delene kan - efter min mening - stå alene, da det handler om at få krop og sind til at samarbejde under vearbejdet. Når man er velforberedt giver det tryghed og ejerskab. Alle kan være med til træningen.


I forbindelse med at du deltager på holdet har du mulighed for at tilkøbe en individuel samtale på 75 min, evt. sammen med din partner, til 700 kr hjemme hos dig/jer. Her kan vi tale om det eller de emner, der fylder mest for dig/jer i graviditeten frem mod den forestående fødsel. Inkluderer en klinisk jordemoderundersøgelse.


Løbende opstart. Hvis du føder under forløbet kan du få penge retur eller 'gemme' klip til efterfødselstræning. Skriv gerne hvornår du ønsker at starte når du tilmelder dig. 


Onsdage 8.30 - 9.30

Datoer: 24/4, 1/5, 8/5, 15/5, 22/5, 29/5, 5/6, 12/6, 19/6 og 26/6


4 gange træning, pris: 500 kr. Køb her

8 gange træning, pris: 900 kr. Køb her


Opstart igen til august.3. Mødregruppe BOOST - Jeg kommer ud til jer :-)


Har din mødregruppe lyst til at komme i gang med at træne?! Under Mødregruppe BOOST forløbet har vi fokus på at genoptræne kroppen som har været belastet af en graviditet og efterfølgende fødsel. Vi træner hele kroppen, men fokuserer på bækkenbund, core og baldemuskulaturen - med hensyntagen til delte mavemuskler. Alle kan være med - og der bliver selvfølgelig taget hensyn til, om du har født vaginalt eller ved kejsersnit eller har andre former for fødselsskader/gener.


Træningen tager udgangspunkt i Pulsing Barre træningsformen, som kombinerer pilates, yoga, ballet og styrketræning. Denne træningsform er særdeles velegnet til efterfødselstræning, da den er skånsom, men effektiv. Du vil få strammet og tonet dine muskler, bedre din kropsholdning og arbejde med at blive mere smidig. Vi kommer ligeledes til at arbejde med vejrtrækningsteknikker, balance og afspænding.


Pris: 700 kr pr. gang for 60 min. træning (max 6 personer) når I booker et 4 ugers forløb.

I alt: 2800 kr


Prisen inkluderer:

  • Jeg kommer ud til jer i en radius på 15 km fra Vedbæk. Medbring egen yogamåtte - resten af træningsudstyret medbringer jeg.
  • Alle bliver tjekket for 'delte mavemuskler' og vejledt herefter i forhold til træning.
  • Træning på dig og dit barns præmisser.


Ring til en uforpligtende snak og yderligere information på mobil: 27 20 36 85 eller kontakt mig her.4. Barnevogns BOOST - udendørs på Sydstranden i Vedbæk.

Hvis du ikke allerede har været tilmeldt et af holdene i maj, bedes du kontakte mig inden tilmelding. 


Efterfødselstræning - anbefalet opstart efter 8 ugers undersøgelse hos egen læge.


Medbring en træningsmåtte og vand - jeg medbringer udstyr. En bæresele er en god idé hvis din baby er meget vågen. Vi træner på Sydstranden enten på terrassen foran sejlklubben eller i skygge på molen - afhængig af vind og vejr, så babyerne kan være med. 


Fokus på at genoptræne kroppen som har været belastet af en graviditet og efterfølgende fødsel. Vi træner hele kroppen, men fokuserer på bækkenbund, core og baldemuskulaturen - med hensyntagen til 'delte mavemuskler', kejsersnit og evt. fødselsskader/gener.


Træningen tager udgangspunkt i Pulsing Barre træningsformen, som kombinerer pilates, yoga, ballet og styrketræning. Denne træningsform er særdeles velegnet til efterfødselstræning, da den er skånsom, men effektiv. Du vil få strammet og tonet dine muskler, opnå bedre kropsholdning og større smidighed. Du får styr på din kropskerne og lærer hvordan du får din bækkenbundstræning integreret i din generelle træning.Vi kommer ligeledes til at arbejde med vejrtrækningsteknikker, balance og afspænding.


JUNI:


Tirsdage 9.45-10.45:

Datoer: 4/6, 11/6, 18/6 og 25/6

Pris: 500 kr

Køb her


Onsdage 9.45-10.45:

Datoer: 5/6, 12/6, 19/6 og 26/6

Pris: 500 kr


Fredage 9.45-10.45:

Datoer: 7/6, 14/6, 21/6 og torsdag d. 27/6 (grundet sidste skoledag 28/6)

Pris: 500 kr


Du er selvfølgelig velkommen en af de andre dage, hvis du bliver forhindret i en træning. Hvis du booker 2 ugentlige træninger kan du bruge rabatkoden: Barsel2024 og få 20% rabat. Træningen opstarter igen til august og du har førsteret til at fortsætte på det hold du har været tilmeldt i juni.


Hvis du i forbindelse med opstart eller undervejs i forløbet ønsker en individuel session/samtale mhp at vurdere delte mavemuskler, en fødselsskade, få tilrettelagt et kort individuelt træningsprogram - eller få talt din fødsel igennem, kan dette tilkøbes for 700 kr for 75 minutter i eget hjem. Kontakt mig her.
5. BOOSTCAMP FORÅRET 2024 - UDSOLGT

Gentager succesen for 4. år i træk


7 ugers udendørs intensiv BOOSTcamp. Perioden lørdag d. 4. maj til lørdag d. 22. juni, begge dage incl. Alle træninger forgår på Sydstranden i Vedbæk - molen og terrassen. Opstartssamtaler i uge 18.


Et intesivt forløb kan være en god måde at komme tilbage i form (evt. efter endt barsel). Men BOOSTcampen er for alle. Fokus på både fysisk og psykisk velvære - du bliver stærkere, får hjælp til at tabe de genstridige ekstra kilo og jeg lover, at du går sommeren i møde med et giga energiBOOST. 


3 x 1 times fælles træning om ugen på lukket hold (max 10 deltagere)


Mandag kl 20-21

Onsdag kl 18.45-19.45

Lørdag kl 8.15-9.15


Det får du (foruden 22 fælles træninger):

Kropsanalyse og samtale ved start, midtvejs og afslutning. Kropsmåling inkluderer bl.a vægt, fedtprocent, muskelmasse og metabolisk alder. 1. samtale er af en times varighed og her hjælper jeg dig med at sætte dig et realistisk mål for forløbet. Midtvejs- og afsluttende samtale er af 1/2 times varighed.


En overordnet guide om kost, samt individuel kostvejledning målrettet din målsætning.


Løbende vejledning og sparring.


Medlemsskab af lukket fb-gruppe for dig og de andre deltagere, hvor kost-, trænings- og motivationsrelevant materiale bliver delt.


4 træningsvideoer til hjemmetræning - 2 korte og 2 lange. Du kan jo blive forhindret i en enkelt træning eller to i løbet af campen.


Træningsform: Blanding af styrke, cardio, pulsing barre, pilates og yoga. Lover at du vil blive udfordret - og ikke kommer til at kede dig ;-)


PRIS: 5750 kr

Køb her

Tidligere kunder får 10% rabat. PRIS: 5175 kr. Skriv til info@oceanboost.dk for din rabatkode.6. BOOST Træning (after work)


Lukket hold - forbeholdt tidligere BOOSTcamp deltagere eller efter aftale med mig. Holdet er pt fuldt booket.

Sydstranden i Vedbæk. Træningsform: Blanding af styrketræning, cardio, pulsing barre, pilates og yoga


Juni træning: 


Mandage 18.45-19.45 (4 træninger):

Datorer: 3/6, 10/6, 17/6 og 24/6


Onsdage kl. 20-21 (4 træninger):

Datoer: 5/6, 12/6, 19/6 og 26/6


Fredage kl. 8.30-9.30 (4 træninger):

Datoer: 7/6, 14/6, 21/6 og 28/6 (bliver evt. rykket til 27/6 pga sidste skoledag).


Lørdage kl. 7.00-8.00 (5 træninger):

Datoer: obs 2/6 kl 8.15, 8/6, 15/6, 22/6 og 29/6 (sidste træning inden sommerferien - start først kl 8:-)


2 træninger: 200 kr

4 træninger: 400 kr (mandag, onsdag og fredag)

5 træninger: 500 kr (lørdag)


Ingen rabatkode - alle træninger koster 100 kr. Sammensæt efter hvor mange træninger du i ALT påtænker at være med til - og skriv meget gerne i kommentarfeltet, hvilke dag/dage du primært regner med at træne. Men kom selvfølgelig en anden dag hvis du bliver forhindret. 


KØB her