Gravid BOOST

Gravid BOOST - Sydstranden i Vedbæk 


Muligt at opstarte efter nakkefoldsscanning.


Medbring træningsmåtte, drikkedunk og tøj efter vejret + evt. badetøj ;-).


Under Gravid Boost forløbet har vi fokus på at træne kroppen som er belastet af en graviditet og klargøre kroppen til den forestående fødsel. Vi træner hele kroppen, men fokuserer på ryg, bækkenbund, baldemuskulatur og ben. Træningen tager udgangspunkt i Pulsing Barre træningsformen, som kombinerer pilates, yoga, ballet og styrketræning. Denne træningsform er særdeles velegnet i graviditeten, da den er skånsom, men effektiv. Vi kommer ligeledes til at arbejde intenst med vejrtrækningsteknikker og afspænding, som forberedelse frem mod den forestående fødsel. Alle kan være med.


FREDAGE kl. 8.45-9.45:


SEPTEMBER: 

10/9, 17/9, 24/9 og 1/10 500 kr: Køb her


Holdet vil kun blive oprettet ved minimum 5 deltagere. Hvis du føder under forløbet kan du få penge retur eller overgå til efterfødselstræning. Ved meget dårligt vejr vil træningen overgå til ZOOM samme dag og tidspunkt. 

Jeg kontakter dig inden opstart for en kort anamnese.


I forbindelse med at du deltager på holdet har du mulighed for at tilkøbe en individuel samtale, evt. sammen med din partner, til 600 kr hjemme hos dig/jer. Her kan vi tale om det eller de emner, der fylder mest for dig/jer i graviditeten frem mod den forestående fødsel. Inkluderer en klinisk jordemoderundersøgelse.