Mødregruppe BOOST

Mødregruppe BOOST - Jeg kommer ud til jer :-)Under Mødregruppe BOOST forløbet har vi fokus på at genoptræne kroppen som har været belastet af en graviditet og efterfølgende fødsel. Vi træner hele kroppen, men fokuserer på bækkenbund, core og baldemuskulaturen - med hensyntagen til delte mavemuskler. Alle kan være med - og der bliver selvfølgelig taget hensyn til, om du har født vaginalt eller ved kejsersnit eller har andre former for fødselsskader/gener.

 

Træningen tager udgangspunkt i Pulsing Barre træningsformen, som kombinerer pilates, yoga, ballet og styrketræning. Denne træningsform er særdeles velegnet til efterfødselstræning, da den er skånsom, men effektiv. Du vil få strammet og tonet dine muskler, bedre din kropsholdning og arbejde med at blive mere smidig. Vi kommer ligeledes til at arbejde med vejrtrækningsteknikker, balance og afspænding.  

 

Pris:

600 kr pr person. (Min 4 personer).

 

Prisen inkluderer: 


  • 4 ugers forløb á 75 mins varighed pr gang. Det er selvfølgelig muligt at booke længere varende forløb, hvorefter prisen reduceres.
  • Jeg kommer ud til jer i en radius på 15 km fra Vedbæk. Medbring egen yogamåtte - resten af træningsudstyret medbringer jeg.
  • Alle bliver tjekket for 'delte mavemuskler' og vejledt herefter i forhold til træning.
  • Træning på dig og dit barns præmisser.

 

Ring til en uforpligtende snak og yderligere information på mobil: 27 20 36 85 eller kontakt mig her.