BOOST Camp

BOOSTCAMP FORÅRET 2023


7 ugers udendørs BOOST-camp i uge 19-25 begge uger incl. Perioden mandag d. 8. maj til lørdag d. 24. juni. Alle træninger forgår på Sydstranden i Vedbæk - molen og terrassen. Opstartssamtaler i uge 18.


Et intesivt forløb kan være en god måde at komme tilbage i form (evt. efter endt barsel). Men BOOSTcampen er for alle. Fokus er på på fysisk og psykisk velvære - lover at det bliver hårdt men at det samtidig kommer til at give dig et giga energiBOOST.

 

3 gange 1 times fælles træning om ugen på lukket hold med max 12 deltagere.


Mandag kl 20-21

Onsdag kl 18.45-19.45

Lørdag kl 8.15-9.15


Det får du (foruden 21 fælles træninger):

Kropsanalyse og samtale ved start, midtvejs og afslutning. Kropsmåling inkluderer bl.a vægt, fedtprocent, muskelmasse og metabolisk alder. 1. samtale er af en times varighed og her hjælper jeg dig med at sætte dig et realistisk mål for forløbet. Midtvejs- og afsluttende samtale er af 1/2 times varighed.


En overordnet guide om kost, samt individuel kostvejledning målrettet din målsætning. 


Løbende vejledning og sparring.


Medlemsskab af lukket fb-gruppe for dig og de andre deltagere, hvor kost-, trænings- og motivationsrelevant materiale bliver delt. 


4 træningsvideoer til hjemmetræning - 2 korte og 2 lange. Du kan jo blive forhindret i en enkelt træning eller to i løbet af campen.


Træningsform:

Blanding af styrke, cardio, pulsing barre, pilates og yoga. Lover at du vil blive udfordret - og ikke kommer til at kede dig:-)


PRIS: 5550 kr

Køb her


Tidligere kunder får 10% rabat.

PRIS: 4.995 kr

(skriv til info@barselbooster for din rabatkode).