Barsel BOOST (efterfødsel)

Barsel BOOST - Efterfødselshold i Reezet i Birkerød. Pauseret grundet Covid-19.

 

Fokus på at genoptræne kroppen som har været belastet af en graviditet og efterfølgende fødsel. Vi træner hele kroppen, men fokuserer på bækkenbund, core og baldemuskulaturen - med hensyntagen til 'delte mavemuskler', kejsersnit og evt. fødselsskader/gener.


Træningen tager udgangspunkt i Pulsing Barre træningsformen, som kombinerer pilates, yoga, ballet og styrketræning. Denne træningsform er særdeles velegnet til efterfødselstræning, da den er skånsom, men effektiv. Du vil få strammet og tonet dine muskler, opnå bedre kropsholdning og større smidighed. Vi kommer ligeledes til at arbejde med vejrtrækningsteknikker, balance og afspænding. 


Opstartshold:

Mandag kl. 11.15-12.30 i Reezet i Birkerød

Vi starter helt fra 'bunden'. Få styr på din kropskerne efter fødslen. Lær hvordan du får din bækkenbundstræning integreret i din generelle træning. Anbefales som den første træning efter fødslen. (Muligt at starte 5-8 uger efter fødslen). Pauseret grundet Covid 19.


Hvis du i forbindelse med opstart på et 'Opstartshold' ønsker en individuel session/samtale mhp at vurdere delte mavemuskler, en fødselsskade, få tilrettelagt et kort individuelt træningsprogram - eller få talt din fødsel igennem, kan dette tilkøbes for 600 kr for 1 time. Kontakt mig her. Hvis du under forløbet føler at du har behov for større udfordringer kan du flytte til 'Let øvet hold'.


Let øvet Hold:

Mandag kl. 9.45-11.00 i Reezet i Birkerød

Til dig der allerede er godt i gang med træningen og har godt styr på at få din bækkenbund aktiveret under træning - vi arbejder videre med at styrke kropskernen og resten af kroppen. Pauseret grundet Covid 19.---------------------------------------------------------------

Ring til en uforpligtende snak og yderligere information på mobil: 27 20 36 85 eller kontakt mig pr mail her.

 

Holdene bliver oprettet ved minimum 6 deltagere.