Individuelt BOOST

Individuelt BOOST

 

Jeg tilbyder individuelle Boost forløb (personlig træning) både under graviditet og efter fødsel. Under gravidet har vi fokus på at gøre din krop stærk og klar til fødsel, samt forberede dig mentalt. Efter fødsel kan formålet være at komme tilbage i form, få mere overskud til dig og din baby samt vægttab. Din baby kan selvfølgelig være med til træningen.

 

Der vil overordnet være fokus på at dosere træningen, der hvor du er, og hvor det ikke kommer til at gå ud over evt, amning. Hvor vidt vi træner barre, TRX eller vægte afhænger af dit udgangspunkt og vil variere i takt med, at du bliver stærkere - og med hensyntagen til evt. fødselssskader/gener. Der vil også være fokus på at arbejde med vejrtrækningsteknikker og afspænding. 

 

I hele træningsperioden vil jeg fungere som din 'livline' og motivere og vejlede dig i forhold til træning, kost og jordemoderfaglig rådgivning både under og imellem træningerne.

 

Træningen under åben himmel - eller hjemme hos dig. Jeg sørger for alt udstyr. 

 

Ved køb af 10 gange træning tilbyder jeg desuden før og efter billeder samt løbende vejning/måling. 'Klip' kan bruges både før og efter fødsel.

 

Pris:

650 kr for 75 min.

Klippekort: 3 gange 75 min, pris 1795 kr.

Klippekort: 10 gange 75 min, pris 5595 kr.

(Prisen er den samme som for jordemoderkonsultation, så kombiner gerne den individuelle træning med en jordemoderkonsultation i din graviditet - så bliver du både fysisk og psykisk velforberedt til fødsel.

 

Ring til en uforpligtende snak og yderligere information på mobil: 27 20 36 85 eller kontakt mig her.