Individuelt BOOST

Individuelt BOOST


Jeg tilbyder individuelle Boost forløb (personlig træning) både under graviditet og efter fødsel. Under gravidet har vi fokus på at gøre din krop stærk og klar til fødsel, samt forberede dig mentalt. Efter fødsel kan formålet være at komme tilbage i form, få mere overskud til dig og din baby samt vægttab. Din baby kan selvfølgelig være med til træningen.

 

Der vil overordnet være fokus på at dosere træningen, der hvor du er, og hvor det ikke kommer til at gå ud over evt, amning. Hvor vidt vi træner barre, TRX eller vægte afhænger af dit udgangspunkt og vil variere i takt med, at du bliver stærkere - og med hensyntagen til evt. fødselssskader/gener. Der vil også være fokus på at arbejde med vejrtrækningsteknikker og afspænding. 

 

I hele træningsperioden vil jeg fungere som din 'livline' og motivere og vejlede dig i forhold til træning, kost og jordemoderfaglig rådgivning både under og imellem træningerne.

 

Træningen foregår hjemme hos dig. Jeg sørger for alt udstyr. Jeg kører ud i en afstand på 15 km fra Vedbæk. 

 

Ved køb af 10 gange træning tilbyder jeg desuden før og efter billeder samt løbende vejning/måling ved ønske herom. 'Klip' kan bruges både før og efter fødsel.

 

Pris:

850 kr for 75 min.

Klippekort: 3 gange 75 min, pris 2325 kr.

Klippekort: 10 gange 75 min, pris 6995 kr.

(Prisen er den samme som for jordemoderkonsultation, så kombiner gerne den individuelle træning med en jordemoderkonsultation i din graviditet - så bliver du både fysisk og psykisk velforberedt til fødsel.

 

Ring til en uforpligtende snak og yderligere information på mobil: 27 20 36 85 eller kontakt mig her.