Barnevogns BOOST

Barnevogns BOOST - udendørs efterfødselstræning i Vedbæk.


Anbefalet opstart efter 8 ugers undersøgelse hos egen læge.


Husk at medbringe en måtte og vand - jeg medbringer udstyr. Vi træner på terassen foran sejlklubben. Hvis det er er meget varmt rykker vi ud på Sydmolen, så børnene kan stå i skygge.


Tirsdag kl 9.30-10.30

Træningsdatoer i AUGUST: 9/8, 16/8, 23/8 og 30/8

Pris 400 kr. Køb her


Fredag kl 9.30-10.30

Træningsdatoer i AUGUST: 12/8, 19/8 og 26/8

Pris 300 kr. Køb her


Træn både tirsdag og fredag i AUGUST for 600 kr - Køb her 


HOLD for september lægges op i løbet af august.


Fokus på at genoptræne kroppen som har været belastet af en graviditet og efterfølgende fødsel. Vi træner hele kroppen, men fokuserer på bækkenbund, core og baldemuskulaturen - med hensyntagen til 'delte mavemuskler', kejsersnit og evt. fødselsskader/gener.


Træningen tager udgangspunkt i Pulsing Barre træningsformen, som kombinerer pilates, yoga, ballet og styrketræning. Denne træningsform er særdeles velegnet til efterfødselstræning, da den er skånsom, men effektiv. Du vil få strammet og tonet dine muskler, opnå bedre kropsholdning og større smidighed. Du får styr på din kropskerne og lærer hvordan du får din bækkenbundstræning integreret i din generelle træning.Vi kommer ligeledes til at arbejde med vejrtrækningsteknikker, balance og afspænding.


Hvis du i forbindelse med opstart eller undervejs i forløbet ønsker en individuel session/samtale mhp at vurdere delte mavemuskler, en fødselsskade, få tilrettelagt et kort individuelt træningsprogram - eller få talt din fødsel igennem, kan dette tilkøbes for 600 kr for 90 minutter i eget hjem. Kontakt mig her


Ved meget dårligt vejr (ex. tordenvejr og ikke bare små- dryp) overgår træningen til Zoom på samme dag og tidspunkt.