Barnevogns BOOST

Barnevogns BOOST - udendørs efterfødselstræning på Sydstranden i Vedbæk


Medbring træningsmåtte, drikkedunk og tøj efter vejret , + evt. badetøj ;-). 


Fokus på at genoptræne kroppen som har været belastet af en graviditet og efterfølgende fødsel. Vi træner hele kroppen, men fokuserer på bækkenbund, core og baldemuskulaturen - med hensyntagen til 'delte mavemuskler', kejsersnit og evt. fødselsskader/gener.


Træningen tager udgangspunkt i Pulsing Barre træningsformen, som kombinerer pilates, yoga, ballet og styrketræning. Denne træningsform er særdeles velegnet til efterfødselstræning, da den er skånsom, men effektiv. Du vil få strammet og tonet dine muskler, opnå bedre kropsholdning og større smidighed. Du får styr på din kropskerne og lærer hvordan du får din bækkenbundstræning integreret i din generelle træning.Vi kommer ligeledes til at arbejde med vejrtrækningsteknikker, balance og afspænding. 


Hvis du i forbindelse med opstart eller undervejs i forløbet ønsker en individuel session/samtale mhp at vurdere delte mavemuskler, en fødselsskade, få tilrettelagt et kort individuelt træningsprogram - eller få talt din fødsel igennem, kan dette tilkøbes for 600 kr for 1 time. Kontakt mig her


FREDAGE kl. 10-11:


SEPTEMBER:

10/9, 17/9, 24/9 og 1/10 Køb her


Holdene vil kun blive oprettet ved minimum 6 deltagere. Efter aftale kan man godt rykke fra tirsdag til fredag og omvendt ved sygdom eller lignende i den enkelte uge. Ved meget dårlig vejr overgår træningen til Zoom på samme dag og tidspunkt.