Barnevogns BOOST

Barnevogns BOOST - udendørs efterfødselstræning i Vedbæk.


Anbefalet opstart efter 8 ugers undersøgelse hos egen læge.


Husk at medbringe en måtte og vand - jeg medbringer udstyr. Vi træner enten på terassen foran sejlklubben eller under et halvtag på Sydhavnen - afhængig af vejr og vind. Hold dig opdateret på fb-gruppe - skriv en sms for at blive medlem på: 27203685.Fredag kl 9.45-11.00:

Træningsdatoer frem til jul. 

Aflyses ved kraftig regnvejr.

11/11, 18/11, 23/11, 2/12, 9/12 og 16/12

BETALING 100 kr ved fremmøde på Mobilepay. 


Fokus på at genoptræne kroppen som har været belastet af en graviditet og efterfølgende fødsel. Vi træner hele kroppen, men fokuserer på bækkenbund, core og baldemuskulaturen - med hensyntagen til 'delte mavemuskler', kejsersnit og evt. fødselsskader/gener.


Træningen tager udgangspunkt i Pulsing Barre træningsformen, som kombinerer pilates, yoga, ballet og styrketræning. Denne træningsform er særdeles velegnet til efterfødselstræning, da den er skånsom, men effektiv. Du vil få strammet og tonet dine muskler, opnå bedre kropsholdning og større smidighed. Du får styr på din kropskerne og lærer hvordan du får din bækkenbundstræning integreret i din generelle træning.Vi kommer ligeledes til at arbejde med vejrtrækningsteknikker, balance og afspænding.


Hvis du i forbindelse med opstart eller undervejs i forløbet ønsker en individuel session/samtale mhp at vurdere delte mavemuskler, en fødselsskade, få tilrettelagt et kort individuelt træningsprogram - eller få talt din fødsel igennem, kan dette tilkøbes for 600 kr for 90 minutter i eget hjem. Kontakt mig her