Barnevogns BOOST

Barnevogns BOOST - udendørs efterfødselstræning på Sydstanden i Vedbæk 


Medbring træningsmåtte, drikkedunk og tøj efter vejret , + evt. badetøj ;-). 


Fokus på at genoptræne kroppen som har været belastet af en graviditet og efterfølgende fødsel. Vi træner hele kroppen, men fokuserer på bækkenbund, core og baldemuskulaturen - med hensyntagen til 'delte mavemuskler', kejsersnit og evt. fødselsskader/gener.


Træningen tager udgangspunkt i Pulsing Barre træningsformen, som kombinerer pilates, yoga, ballet og styrketræning. Denne træningsform er særdeles velegnet til efterfødselstræning, da den er skånsom, men effektiv. Du vil få strammet og tonet dine muskler, opnå bedre kropsholdning og større smidighed. Vi kommer ligeledes til at arbejde med vejrtrækningsteknikker, balance og afspænding. 


Opstartshold:

Vi starter helt fra 'bunden'. Få styr på din kropskerne efter fødslen. Lær hvordan du får din bækkenbundstræning integreret i din generelle træning. Anbefales som den første træning efter fødslen. (Muligt at starte 5-8 uger efter fødslen).


Tirsdag 1:

kl. 10-11.15 - 3 ugers forløb:

(15/9, 22/9, 29/9)

Max 7 deltagere  

Pris: 375 kr

Book og betal her.


Hvis du i forbindelse med opstart på et 'Opstartshold' ønsker en individuel session/samtale mhp at vurdere delte mavemuskler, en fødselsskade, få tilrettelagt et kort individuelt træningsprogram - eller få talt din fødsel igennem, kan dette tilkøbes for 450 kr for 1 time. Kontakt mig her


Let øvet Hold:

Til dig der allerede er godt i gang med træningen og har godt styr på at få din bækkenbund aktiveret under træning - vi arbejder videre med at styrke kropskernen og resten af kroppen.


Mandag:

kl. 9.30-10.45 - 3 ugers forløb:

(14/9, 21/9, 28/9)

Max 8 deltagere 

Pris: 375 kr

Book og betal her.


Holdene bliver oprettet ved min. 4 deltagere. 


Hvis du vil tilmelde dig et hold der allerede er startet, så send blot en mail til : info@barselbooster.dk