Barnevogns BOOST

Barnevogns BOOST - udendørs efterfødselstræning i Vedbæk - pauseret henover vinter. Book mig istedet til mødregruppe BOOST.


Anbefalet opstart efter 8 ugers undersøgelse hos egen læge.


Husk at medbringe en måtte og vand - jeg medbringer udstyr. Vi træner på Sydstranden enten på terassen foran sejlklubben eller i skygge på molen - afhængig af vind og vejr. Hold dig opdateret på fb-gruppe - skriv en sms for at blive medlem på: 27203685.


Hvis du bliver forhindret I at deltage i en træning onsdag - er du velkommen til at komme en fredag istedet og omvendt. 


4 Onsdage i september: 

Tidspunkt: 9.45-10.45

Datoer: 6/9, 13/9, 20/9 og 27/9

Pris: 475 kr. Køb her

(Hvis jeg skylder dig en træning for aflysning 9/8, kan du bruge rabatkoden: 'Barsel2023', så betaler du kun for 3 træninger).


4 Fredage i sepember:

Tidspunkt: kl. 9.45-10.45

Datoer: 8/9, 15/9, 22/9, og 29/9

Pris: 475 kr. Køb her


Brug rabatkoden 'Sommer20', hvis du booker begge hold og få 20% rabat.


Fokus på at genoptræne kroppen som har været belastet af en graviditet og efterfølgende fødsel. Vi træner hele kroppen, men fokuserer på bækkenbund, core og baldemuskulaturen - med hensyntagen til 'delte mavemuskler', kejsersnit og evt. fødselsskader/gener.


Træningen tager udgangspunkt i Pulsing Barre træningsformen, som kombinerer pilates, yoga, ballet og styrketræning. Denne træningsform er særdeles velegnet til efterfødselstræning, da den er skånsom, men effektiv. Du vil få strammet og tonet dine muskler, opnå bedre kropsholdning og større smidighed. Du får styr på din kropskerne og lærer hvordan du får din bækkenbundstræning integreret i din generelle træning.Vi kommer ligeledes til at arbejde med vejrtrækningsteknikker, balance og afspænding.


Hvis du i forbindelse med opstart eller undervejs i forløbet ønsker en individuel session/samtale mhp at vurdere delte mavemuskler, en fødselsskade, få tilrettelagt et kort individuelt træningsprogram - eller få talt din fødsel igennem, kan dette tilkøbes for 600 kr for 90 minutter i eget hjem. Kontakt mig her.