Barnevogns BOOST

Barnevogns BOOST - udendørs efterfødselstræning i Vedbæk. 


Mødested: Sejlklubben Vedbæk, men da det er blevet efterår kommer vi til at gå rundt med barnevognen og træne ved barnevogn og bruge de remedier vi møder på vejen. Jeg medbringer elastikker.


Medbring selv drikkedunk, tøj efter vejret og evt. træningsmåtte når vejret er til at vi kan 'slå os ned'.


Fokus på at genoptræne kroppen som har været belastet af en graviditet og efterfølgende fødsel. Vi træner hele kroppen, men fokuserer på bækkenbund, core og baldemuskulaturen - med hensyntagen til 'delte mavemuskler', kejsersnit og evt. fødselsskader/gener, men da det er blevet efterår går vi rundt med 


Træningen tager udgangspunkt i Pulsing Barre træningsformen, som kombinerer pilates, yoga, ballet og styrketræning. Denne træningsform er særdeles velegnet til efterfødselstræning, da den er skånsom, men effektiv. Du vil få strammet og tonet dine muskler, opnå bedre kropsholdning og større smidighed. Du får styr på din kropskerne og lærer hvordan du får din bækkenbundstræning integreret i din generelle træning.Vi kommer ligeledes til at arbejde med vejrtrækningsteknikker, balance og afspænding. 


Hvis du i forbindelse med opstart eller undervejs i forløbet ønsker en individuel session/samtale mhp at vurdere delte mavemuskler, en fødselsskade, få tilrettelagt et kort individuelt træningsprogram - eller få talt din fødsel igennem, kan dette tilkøbes for 600 kr for 1 time. Kontakt mig her


FREDAGE kl. 9.30-10.30:


December:

Pris150 kr

10/12 og 17/12 Køb her


Holdet vil kun blive oprettet ved minimum 6 deltagere. Ved meget dårligt vejr (regnvejr) overgår træningen til Zoom på samme dag og tidspunkt.