Jordemoderkonsultation

Jordemoderkonsultation:

Fra du føler behovet for at tale med en jordemoder i din graviditet og frem til fødsel. Husk at medbringe din vandrejournal.

 

En jordemoder er ekspert indenfor familiedannelse, graviditet, fødsel og barsel.

 

I det offentlige sundhedssystem er der ekspertise, men efterhånden mindre og mindre tid til den enkelte under graviditeten. Du kan derfor vælge enten at kombinere eller erstatte det tilbud du får i det offentlige regi med en eller flere jordemoderkonsultationer hos privat jordemoder.

 

Som privat jordemoder kan jeg tilbyde tid såvel som ekspertise. Tid til at drøfte lige nøjagtig det der optager dig/jer i graviditeten. Det kunne eksempelvis være tanker omkring det at være gravid og snart blive forældre, fysiske og psykiske forandringer i graviditeten, forestillinger om den forestående fødsel, herunder fødslens faser, smertelindringsmuligheder og din partners rolle. Det kan også være at du/I har behov for at bearbejde tidligere fødsels- eller ammeoplevelser. Jeg byder ind med min faglighed og ekspertise med 15 års erfaring som jordemoder. Jeg har i lang årrække arbejdet med gravide med en psykisk sårbarhed og har derfor stor erfaring med at tale med gravide og deres partnere om lidt større og tungere problematikker, som ønskes bearbejdet inden den forestående fødsel og kommende forældreskab.

 

Som uddannet personlig træner og kostvejleder kan jeg desuden vejlede grundigt i forhold til træning og kost i relation til din graviditet. 

 

 

En jordemoderkonsultation inkluderer en klinisk undersøgelse der består af:

 

– En udvendig undersøgelse af livmoderen:

 

Vurdering af barnets lejring og hvordan barnet vender

Vurdering af fostervandsmængde

Symfyse-fundus mål (Livmoderen måles fra skambenet til toppen af livmoderen)

Fosterskøn

Lytte hjertelyd

 

– Blodtryksmåling

 

– Urinscreening for glukose og protein

 

En jordemoderkonsultation kan forgå hos mig i 'Villa Marie', Marievej 23, Vedbæk - eller hjemme hos dig/jer i en radius af ca. 20 km fra Vedbæk.

 

 

Pris: 750 kr for 75 min

Klippekort 3 gange 75 min, pris:  2000 kr

(Prisen er den samme som for Individuelt BOOST/træning, så kombiner gerne din jordemoderkonsultation med individuel træning - så bliver du både fysisk og psykisk velforberedt til fødsel). 

 

For at bestille tid til en jordemoder konsultation eller få yderligere information kontakt mig venligst på:

 

Email: info@barselbooster.dk

Mobil: 27 20 36 85

 

Få tilskud fra Sygesikring Danmark, læs mere her.

 

Du får 10% rabat når du efterfølgende tilmelder dig et forløb hos Barsel Booster.