Gravid BOOST

Gravid BOOST

(opstart efter 25. graviditetsuge)

 

Min vision med Barsel Booster:

Via samtale, træning og kostvejledning vil jeg stræbe efter at styrke gravide og nybagte mødre kropsligt og mentalt. Det er min erfaring, at dette resulterer i en bedre fødselsoplevelse, samt tættere tilknytning mellem mor og barn.

 

- Derfor er gravid BOOST mere end bare træning!

 

Som klinisk jordemoder har jeg altid været af den overbevisning at det er vigtigt, at man både er kropsligt og mentalt velforberedt til en fødsel. Ingen af delene kan -efter min mening - stå alene, da det handler om at få krop og sind til at samarbejde under vearbejdet. Når man føler sig velforberedt giver det tryghed og ejerskab.

 

Inden opstart vil du få tilbudt en individuel samtale, evt. sammen med din partner, hvor vi taler om det eller de emner, der fylder mest for dig/jer i graviditeten, vi vurderer sammen din "fysiske tilstand" i forhold til det kommende træningsforløb og forestående fødsel, jeg laver en klinisk jordemoderundersøgelse - og vi lærer hinanden at kende. Dette for at jeg bedst muligt kan fungere som din 'livline' og motivere og vejlede dig i forhold til træning, kost og jordemoderfaglig rådgivning under forløbet.

 

Under Gravid Boost forløbet har vi fokus på at træne kroppen som er belastet af en graviditet og klargøre kroppen til den forestående fødsel. Vi træner hele kroppen, men fokuserer på ryg, bækkenbund, baldemuskulatur og ben. Træningen tager udgangspunkt i Pulsing Barre træningsformen, som kombinerer pilates, yoga, ballet og styrketræning. Denne træningsform er særdeles velegnet i graviditeten, da den er skånsom, men effektiv. Vi kommer ligeledes til at arbejde intenst med vejrtrækningsteknikker og afspænding, som forberedelse frem mod den forestående fødsel. Alle kan være med.

 

Vi vil hver gang - ud over træningsdelen - afslutte med at drøfte et relevant emne ud fra de indledende samtaler og jeres ønsker og behov på dagen.

 

Åbningstilbud: 

1 individuel samtale + 4 gange træning: 1200 kr

1 individuel samtale + 6 gange træning: 1450 kr

1 individuel samtale + 8 gange træning: 1650 kr

Hvis der er plads på holdet er der mulighed for at købe enkelt klip frem til du føder for 150 kr, såfrem du allerede har deltaget på holdet.

 

Prisen inkluderer:

  • Individuel samtale inden opstart. 
  • Træning en gang om ugen af 1,5 timers varighed i 'Villa Marie'. (Inkluderer ca. 60 minutters træning, 10 min afspænding og 20 min samtale).
  • Max 6 deltagere på holdet, således at jeg har mulighed for at tage individuelle hensyn.
  • Hyggeligt samvær med andre gravide.
  • Ikke fødselsforberedelse fra A-Z, men jeg tager udgangspunkt i de individuelle samtaler og taler om alt det I ikke nødvendigvis kan læse jer til.
  • Mulighed for Rebozo massage til at afhjælpe graviditetsgener.
  • The, frugt og nødder.

 

Træning hver torsdag fra 11-12.30.

Løbende tilmelding, hvilket betyder at du kan starte når det passer dig - hvilket for de fleste vil være fra de er gået på barsel, men du er meget velkommen tidligere. 


Adresse: ´Villa Marie´, Marievej 23, Vedbæk.

  

Ring til en uforpligtende snak og yderligere information på mobil: 27 20 36 85. 

 

Tilmelding HER.

Husk at skrive hvornår du gerne vil starte. 


 

Få tilskud fra Sygesikring Danmark, læs mere her.

 

Du får 10 % rabat når du efterfølgende booker tid eller andre forløb hos Barsel Booster.