Mødregruppe BOOST

Mødregruppe BOOST

(Opstart tidligst 8 uger efter fødsel).

 

Min vision med Barsel Booster:

Via samtale, træning og kostvejledning vil jeg stræbe efter at styrke gravide og nybagte mødre kropsligt og mentalt. Det er min erfaring, at dette resulterer i en bedre fødselsoplevelse, samt tættere tilknytning mellem mor og barn.

 

 - Derfor er Mødregruppe BOOST mere end bare træning! 

 

Under Mødregruppe BOOST forløbet har vi fokus på at genoptræne kroppen som har været belastet af en graviditet og efterfølgende fødsel. Vi træner hele kroppen, men fokuserer på bækkenbund, core og baldemuskulaturen - med hensyntagen til delte mavemuskler. Alle kan være med - og der bliver selvfølgelig taget hensyn til, om du har født vaginalt eller ved kejsersnit.

 

Træningen tager udgangspunkt i Pulsing Barre træningsformen, som kombinerer pilates, yoga, ballet og styrketræning. Denne træningsform er særdeles velegnet til efterfødselstræning, da den er skånsom, men effektiv. Du vil få strammet og tonet dine muskler, bedre din kropsholdning og arbejde med at blive mere smidig. Vi kommer ligeledes til at arbejde med vejrtrækningsteknikker og afspænding.  

 

Hver uge vil vi - ud over træningsdelen - afslutte med at drøfte et relevant emne ud fra jeres ønsker og behov, hvilket kan være alt fra tips til hjemmetræning, kost relateret til f,eks amning eller anden jordemoderfaglig rådgivning.

 

Opstartspris:

900 kr pr person. (Min 4 personer).

 

Prisen inkluderer: 

 - 4 ugers forløb á 90 mins varighed pr gang (inkluderer ca. 60 min træning, 10 min afspænding og 20 min samtale) - selvfølgelig afhængig af jeres ønsker og behov.

 - Jeg kommer ud til jer i en radius på 20 km fra Vedbæk og medbringer alt udstyr til træningen.

 - Alle bliver tjekket for 'delte mavemuskler' og vejledt herefter i forhold til træning.

 - Træning på dig og dit barns præmisser.

 - Lille casall træningsbold til hjemmetræning (udleveres første gang), samt 3 træningsvideoer.

 

Ring til en uforpligtende snak og yderligere information på mobil: 27 20 36 85. 

Jeg vil meget gerne komme ud og give en gratis prøvetime, hvorefter I kan tage stilling til om dette 4 ugers forløb kunne være noget for jer. 

 

Tilmelding HER.

 

Du får 10 % rabat når du efterfølgende booker tider eller andre forløb hos Barsel Booster.