Barsel BOOST (efterfødsel)

Barsel BOOST

(Efterfødselshold. Opstart tidligst 8 uger efter fødsel - anbefalet som den første træning efter du har født).

 

Min vision med Barsel Booster:

Via samtale, træning og kostvejledning vil jeg stræbe efter at styrke gravide og nybagte mødre kropsligt og mentalt. Det er min erfaring, at dette resulterer i en bedre fødselsoplevelse, samt tættere tilknytning mellem mor og barn.

 

 - Derfor er Barsel BOOST mere end bare træning!

 

Inden opstart vil du få tilbudt en individuel samtale, evt. sammen med din partner, hvor vi gennemgår din graviditet og fødsel, vurderer din "fysiske tilstand", definerer din målsætning - og lærer hinanden at kende. Dette for at jeg bedst muligt kan fungere som din 'livline' og motivere og vejlede dig i forhold til træning, kost og jordemoderfaglig rådgivning de næste 8 uger. Jeg anbefaler umiddelbart ikke et større vægttab sålænge du ammer, men mit hovedformål er at du får mere energi i hverdagen.

 

Under Barsel Boost forløbet har vi fokus på at genoptræne kroppen som har været belastet af en graviditet og efterfølgende fødsel. Vi træner hele kroppen, men fokuserer på bækkenbund, core og baldemuskulaturen - med hensyntagen til 'delte mavemuskler'. Alle kan være med - og der bliver selvfølgelig taget hensyn til, om du har født vaginalt eller ved kejsersnit.

 

Træningen tager udgangspunkt i Pulsing Barre træningsformen, som kombinerer pilates, yoga, ballet og styrketræning. Denne træningsform er særdeles velegnet til efterfødselstræning, da den er skånsom, men effektiv. Du vil få strammet og tonet dine muskler, opnå bedre kropsholdning og større smidighed. Vi kommer ligeledes til at arbejde med vejrtrækningsteknikker og afspænding. 

 

Hver uge vil vi - ud over træningsdelen - afslutte med at drøfte et relevant emne ud fra de indledende samtaler og jeres ønsker og behov. 

 

Din baby er med når det er vågent og der er fine muligheder for at pusle og amme. En af gangene giver vi babymassage. Barnevogne kan parkeres i en dejlig lukket have.   

 

 

Pris: 2500 kr

 

Prisen inkluderer:

  • Individuel samtale inden opstart.
  • 8 ugers forløb med fælles træning 1 gang om ugen af 2 timers varighed i 'Villa Marie'. (Inkluderer ca. 75 min træning, 15 min afspænding og 30 min samtale - vil dog variere tilpasset dagsformen). 
  • Max 5 deltagere (+babyer) på hvert hold, hvorfor jeg har mulighed for at tilpasse træningen til den enkelte.
  • Hyggeligt samvær med andre mødre på barsel.
  • Træning på dig og dit barns præmisser. 
  • Lukket facebook gruppe, hvor jeg motiverer og vejleder i forhold til træning, kost og jordemoderfaglig rådgivning, vha fx træningsvideoer, m.m.
  • Lille casall træningsbold til hjemmetræning udleveres første gang.
  • The, frugt, nødder og en sund snack.

 

 

Eksisterende hold:

Hver mandag fra 12-14 i 8 uger. Opstart 20/1 - afslutter 16/3. Ingen træning i uge 7. Fuldt booket.


Hver tirsdag fra 10-12 i 8 uger. Opstart 21/1 - afslutter 17/3. Ingen træning i uge 7. Fuldt booket. 


Kommende hold:


Hver mandag fra 12-14 i 8 uger. Opstart 23/3. To ledige pladser tilbage.


Hver tirsdag fra 10-12. Opstart 28/4. Få pladser ledige.


Adresse: 'Villa Marie', Marievej 23, Vedbæk.

 

Ring til en uforpligtende snak og yderligere information på mobil: 27 20 36 85

 

Tilmelding HER.

 

(Holdet bliver oprettet ved 4 deltagere).

Mødregrupper kan kontakte mig hvis I ønsker at få oprettet separat hold i Villa Marie. Se desuden Mødregruppe Boost forløb, hvor jeg tilbyder 4 ugers forløb ude i din mødregruppe.

 

Du får 10 % rabat når du efterfølgende booker tid eller andre forløb hos Barsel Booster.