Individuelt BOOST

Individuelt BOOST

 

Min vision med Barsel Booster:

Via samtale, træning og kostvejledning vil jeg stræbe efter at styrke gravide og nybagte mødre kropsligt og mentalt. Det er min erfaring, at dette resulterer i en bedre fødselsoplevelse, samt tættere tilknytning mellem mor og barn.

 

- Derfor er Individuelt BOOST forløb mere end bare træning! 

 

Jeg tilbyder individuelle Boost forløb både under graviditet og efter fødsel. Under gravidet har vi fokus på at gøre din krop stærk og klar til fødsel, samt forberede dig mentalt. Efter fødsel kan formålet være at komme tilbage i form, få mere overskud til dig og din baby samt vægttab. Din baby kan selvfølgelig være med til træningen.

 

Der vil overordnet være fokus på at dosere træningen, der hvor du er, og hvor det ikke kommer til at gå ud over din amning. Hvor vidt vi træner barre, TRX eller vægte afhænger af dit udgangspunkt og vil variere i takt med, at du bliver stærkere. Der vil også være fokus på at arbejde med vejrtrækningsteknikker og afspænding. 

 

I hele træningsperioden vil jeg fungere som din 'livline' og motivere og vejlede dig i forhold til træning, kost og jordemoderfaglig rådgivning både under og imellem træningerne.

 

Træningen foregår i 'Villa Marie' i Vedbæk, i skoven og på stranden - eller hjemme hos dig.

 

Ved køb 10 gange træning tilbyder jeg desuden før og efter billeder samt løbende vejning/måling. 'Klip' kan bruges både før og efter fødsel.

 

Pris:

750 kr for 75 min.

Klippekort: 3 gange 75 min, pris 2000 kr.

Klippekort: 10 gange 75 min, pris 6000 kr.

(Prisen er den samme som for jordemoderkonsultation, så kombiner gerne den individuelle træning med en jordemoderkonsultation - så bliver du både fysisk og psykisk velforberedt til fødsel). 

 

Ring til en uforpligtende snak og yderligere information på mobil: 27 20 36 85

 

Tilmelding HER